Kohtaaminen heinikossa

vaaksiainen

Vaaksiainen, otaksun. 10.8.08

Mainokset

4 kommenttia artikkeliin ”Kohtaaminen heinikossa

  1. Sulla tulee kuvia blogiin sellaista vauhtia, ettei pysy mukana alkuunkaan. Ihan noin niinkuin yleiskommenttina voi sanoa, että taso on pysynyt hemmatin hyvänä. 🙂

  2. Kyllä tämä tahti tästä pikkuhiljaa rauhoittuu, kun vanhan varaston pohja jo alkaa häämöttää. Kiitos yleiskommentista!

  3. Oranssi ilmestys, onko nää kuvattu jollain lähikuvauksiin erikoistuneella objektiivilla kun ovat niin, niin tarkkoja? Olet taitava kameran käsittelijä!

    -wiltteri-

  4. On kuvattu 60 mm makro-objektiivilla. Sen kesällä hankin, mikä selittääkin sitten aika paljon näiden ötökkänaamojen vahvan edustuksen kuvissani. Pitihän makroa päästä kokeilemaan. Kaikenmaailman öttiäiset ovat mielenkiintoisia ja mielestäni kauniita. No, ehkä eivät ihan kaikki… Eivät kuvauskohteet ihan äkkiä lopukaan, olikohan noita selkärangattomia Suomessa yli 20 000 lajia, niistäkin monella vielä erilaisia kasvuvaiheita ja muodonmuutoksia. Sitäpaitsi paljaalla silmällä niitä ei näe yhtä hyvin kuin näytöllä, joskus tulee yllätyksiäkin, joita ei ole kuvatessa havainnutkaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s