Kanervakiteitä

kidekanerva

Näitä jäätähtiä kasvaa nyt siellä sun täällä. 3.1.09

Mainokset

8 kommenttia artikkeliin ”Kanervakiteitä

  1. Kuvasin elämäni ensimmäiset lumikiteet! taso on täysin aloittelijan, etenkin kun aukko olikin väärin säädetty. Iso oli 400, mutta aukko taisi olla vaikka mitä, ei ainakaan 2.8. Huomenna uusiksi, sain jotenkuten kiteen näkyviin, vaatimattomasti, mutta kuitenkin. 🙂

  2. Kävin juuri katsomassa kiteitäsi. Linkityksiäkin siellä oli, kiitos vaan. Hauska vertailla noita kiteitä eri puolilta Suomea, perusmuoto näyttäisi olevan samantapainen kaikissa. Tänään ei täällä ollut mitenkään erinomainen kuvaussää, pilvessä ja luntakin vähän sateli sekaan.

  3. Kauniita ovat kiteet. Hauskaa huomata, miten ne innostaa muitakin kuvaamaan. Siinä sitä oppii samalla itsekin, saa vinkkejä jne… 🙂

    -wiltteri-

  4. Kiitos Marjukka ja Wiltteri. Nyt pitää ”takoa niin kauan kuin kide on kylmänä”. Luonto on nyt niin hienon näköistä, kun kimaltaa joka paikassa.

    Tosiaan, on kiva kun muutkin ovat löytäneet kiteet. Vuorovaikutustahan tämä bloggailu on, toinen toisiltamme oppimista.

  5. Aivan käsittämättömän kaunis kuva.Jää on elementti, josta muotoutuu luonnossa todellista taidetta. Sitä ei osaa kukaan taiteilija jäljitellä. Olet mahtava Irma!

  6. Kiitos teillekin, Ilopisara ja Liisa. Kun johonkin hurahtaa, niin hurahtaa sitten kunnolla. Tänään kuljin jäällä ja mitäpä siellä muutakaan oli kuin kimallusta joka puolella, jäällä, lumella, saarien ja rantojen kasveissa, puiden oksissa… Nyt pitää tutkia, jäikö muistikortille mitään julkaisukelpoista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.