14 kommenttia artikkeliin ”Laiturinalustaidetta

 1. Esi-isissäni on lasinpuhaltajia, olisikohan ”sukurasite” yhtenä syynä näiden kuvailuun…

 2. Aika helmi tuo sinun laiturinalusesi. Aina löytyy kauniita muotoja. Piti oikein ruveta miettimään, missä täällä olisi laituri, jonka alle voisi mennä kurkkimaan.

 3. Tämä laituri on virtaavan kosken partaalla, joten siinä on vesi varmaan muovaillut jäitä. Myös virrassa olevien kivien kyljissä on hienoja jäämuodostelmia. Järvet ovat vielä paksussa jäässä ja lumen alla.

 4. Voisit osallistua näillä Vuoden luontokuva-kisaan. Taiteellisia, upeita ja sellaista, mitä moni ei hoksaa edes etsiä.

 5. Nettimuori, minulta puuttuu ns. kilpailuvietti. Olen osallistunut silloin tällöin joihinkin leikkimielisiin kilpailuihin, mutta mihinkään ”oikeisiin” kilpailuihin en uskaltautuisi mukaan. Vaikka kamera onkin aina mukana, luonnossa kulkeminen ja ilmiöiden tarkkailu on minulle oleellisempaa kuin kuvaaminen ja kilpailut.

 6. En minä siitä viestistä, Irma… Vuosikausia Vuoden Luontokuvia seuranneena olen sitä mieltä, että olet vallan hyvin sillä tasolla kuin monen vuoden voittajakuvatkin.

  Muutamia kuviasi tahtoisin seinälle tauluksi laittaa muistuttamaan luonnon rajattomasta monimuotoisuudesta.

 7. Nettimuori, jos haluat jonkun kuvani tulostaa omaan käyttöön, ilmoita sähköpostiini. Lähetän sitten isommat versiot kuvista.

  Ihan oikeasti, kilpailut eivät ole minua varten. Omaksi, ja toivottavasti myös muiden, iloksi näitä napsin ja tänne laittelen.

 8. Inkivääri, parhaat kuvat olisi varmaan saanut kosken kuohujen puolelta. Näitä piti kurotella rantajään reunalla, taisi siinä vähän kenkään vettä lorahtaa…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.