18 kommenttia artikkeliin ”Aamutunnelmaa

 1. Sulla on kyllä lyömätön ”karapaikka”. Ihan kateeksi käy… Vaikka mullehan se on sama, kaikki ovat niitä kuuluisia tirppoja 😀

 2. Mari, muutaman koskikara on vieläkin Nokisessa visertelemässä, etteivät vaan jäisi pesimäänkin. Osa ilmeisesti jo lähtenyt kotimatkalle pohjoisemmaksi.

  Finn, this picture was taken early in the morning 9.4. Dippers have been living by the stream all the winter, because it was free from ice.

 3. Kultavirta… Voi että. Minäkin tahtoisin tuommoisen karapaikan, vaan itsestähän se on kiinni, se löytäminen. Pitää vaan kulkea ja etsiä ja tarvittaessa autolla pääsee…

 4. Iines, tämä virta on sopivasti työmatkani varrella. Joka aamu siinä pysähdyn. Nyt ovat jo telkät ja sorsatkin siihen tulleet. Ja joutsenet.

 5. Sulla on siis oikein tirppaaarrepaikka ja ihan työmatkan varrella – monesti olet myöhästynyt työstä? 😀

 6. Mari, nousen sen verran ajoissa, että ehdin kierroksen tehdä varrella virran. Mutta se vaara (myöhästyä töistä) vaanii jatkuvasti, varsinkin kun nuo tirpat lisääntyvät kevään edetessä.

 7. Vieläkin koskikara on siellä. Oi mitä tunnelmaa saat katsella. Minulta taisi tältä vuodelta jäädä karat näkemättä. Onneksi sentään täällä näkee. Kiitos!

 8. Kuvanakkeli, ihmeen kauan viipyvät karat. Hieno paikka tämä Nokisenkoski, onneksi on säästynyt isommilta turistirysiltä. Suosittu kalastuskoski.

  Marjukka, metsän kuvajainen heijastuu veteen.

 9. Jännä väri, oikeastaan vesi on kuparin eikä kullan väristä. Mä menen töihin osan matkaa Aurajoen rantaa, mutta ei siellä näe kuin lokkeja…

 10. Tällä koskella on aina erikoinen aamuvalaistus. Kuvaahan vaan niitä lokkeja, Iinuska. Kaikki linnut ovat tasa-arvoisia.

 11. Onpa kaunis valo kuvassa ja kara. (vaikken minä siitä mitään olisi ilman selitystä älynnyt 😀 )

 12. Krisu, karoja olen kuvannut tänä talvena ja keväänä eestä ja takkaa, melkein joka reissulla. Aamuvalo on Nokisella aina hieno.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.