Pörriäiskauden avaus

kimalaiskarpanen3

Ensimmäiset pajut alkoivat kukkia Savonkin korkeudella, ja johan alkoi näkyä pörriäisiä jos jonkinmoisia. Tänään oli liikkeellä monta isoa äitikimalaista, kukkakärpäsiä sekä näitä kimalaiskärpäsiin kuuluvia villakärpäsiä (jos joku tietää tarkemmin, oikaiskoon).

kimalaiskarpanen

Tämä pikkuinen joutui paparazzin kuva-ahneuden kohteeksi. Eipä ollut moksiskaan, jatkoi vaan ruokailua.

kimalaiskarpanen2

Vielä eestä… aika pitkä kieli hänellä.

kimalaiskarpanen5

…ja takkaa.

Mainokset

9 kommenttia artikkeliin ”Pörriäiskauden avaus

 1. Hauskoja pörriäiskuvia sinulla. Yritin torstaina päästä ottamaan kuvia pajunkissoista, pysäytin auton tien varteen, mutta oli niin iso oja etten yli päässyt ja jäi sillä kertaa kuvat ottamatta.

 2. Tia, nämä olivat ensimmäiset kukkivat pajut, jotka olen nähnyt tänä keväänä. Eri lajithan kukkivat eri aikoihin. Mutta varmaan tänään aukeaa paljon uusia, olivat jo eilen sen näköisiä, että kohta mekin…

 3. Villakärpäsiä!!?? Enpä ole koskaan kuullutkaan, mutta pakko uskoa kun omilla silmillään näkee. Maailma on ihmeellinen ja tiedän, että tiedän siitä vain miljoonasosas.
  Hauskan näköinen pörröinen peppu ja tosi pitkät jalat.
  HIENO kuvasarja!!!

 4. Hauskan näköinen pörriäinen. Ihan uusia ilmestys minullekin. Eipä ole tullut seurailtua pajun kukintoja. Kevät tulee niin kohisten näiden lämpimien myötä, että ei oikein tiedä mitä seurailis.

 5. Villakärpästä en nimeltä minäkään ennen tätä tiennyt. Rupesin tekemään tutkimusta asiasta ja päädyin villakärpäseen. Jos täällä käy joku asian oikeasti tietävä, saapi korjata. Totta, ATToivanen, ei millään ehdi kaikkea tutkia ja seurata, on linnut, kasvit, öttiäiset, nyt jopa kalat, kun hauen kutu alkaa…

  Kiitos kaikille kommenteista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s