Myyräpaistia odotellessa

tuulihaukat10

Odottavan aika on pitkä. Iskä ja äiskä myyrystämässä jossain lähellä. Odotellessa voi ihmetellä hassua mummelia tuossa alhaalla.

tuulihaukat4

Taitaa olla sinun vuoro saada seuraava annos. Puhdistan tässä sillä aikaa varpaat edellisen myyräpaistin jäljiltä.

tuulihaukkaemo ja ruoka

Jihuu! Emo tulossa! Ja paisti nokassaan, kyllä emoihin voi aina luottaa.

tuulihaukka emo

Emo ei koskaan tule suoraan meidän luokse, vaan pysähtyy ensin toiseen puuhun tarkkailemaan tilannetta. Mutta ruokaa on tulossa, ihan pian.

tuulihaukkaemo ja ruoka2

Ruokaa!

Mainokset

9 kommenttia artikkeliin ”Myyräpaistia odotellessa

  1. OHO, minkä sarjan olet saanut! Upeita kuvia. Harvinaista herkkua minulle, minä kun onnistun näkemään vain näitä pikkulintuja.

  2. Hupaisia minihaukkoja 8) Enpä ole minäkään päässyt moisia näkemään. Kuulin, että naapurijärven sääksiä on taidettu häiritä niin, ettei pesinnästä ole tullut mitään. Ovat kuulema ihan säikkyjä…

  3. Uuna, sattumalta minäkin tähän osuin. En arvannut, että tuulihaukka pesi näin lähellä kotiani. Poikasten ääntely emon tuodessa ruokaa paljasti niiden istumassa korkealla lehtikuusen oksalla. Autolla ajaessa niitä ei olisi edes huomannut.

    ATToivanen, kotijärveni sääksiperhe voi hyvin, pari päivää sitten kaikki kolme poikasta kurkistelivat (ja ruikkivat) pesän reunalta. Molemmat vanhemmatkin olivat paikalla. Jonkun kilometrin päässä niiden kotisaaresta on toinen sääksiperhe, rantamännyn latvassa.

  4. Ai ihanuutta mita kuvia! VAU!! Minakin kuvasin taman haukan joku aika sitten, mutta vain etaalta ja alapuolelta, enka ollut edes varma oliko se tuulihaukka vai pikkutuulihaukka kun molemmat ovat samannakoisia alapuolelta ja molempia meilla taalla on.

  5. Kiitos, Willteri.

    S., tuuria oli minulla eilen, kun nämä huomasin kotitien puissa. Kyllä se sinunkin kohdalle vielä parempi tilaisuus osuu, kun teillä noita haukkoja on varmaan enemmän ja ympäri vuoden.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s