Kaupunkinäkymiä

villiviinitalo

Talonvaltaus Vaasankatu 8:ssa, Jyväskylässä. Villiviini.

tuomiojärvi

Ilta Tuomiojärvellä.

sorsa tuomiojärvellä

Kaupungin asukas Tuomiojärvellä.

Mainokset

20 kommenttia artikkeliin ”Kaupunkinäkymiä

 1. Pehmyt piirto, äitimuoria kävin tapaamassa Jyväskylässä. Keskisuomalaisessa oli kuva tästä talosta, joten piipahdinpa minäkin sitä ihailemassa. Villiviini on istutettu joskus 50-luvulla.

  KooTee, joskus pitää käydä ihmisten ilmoilla, ettei ihan metsity.

 2. Hiukan enemmän villiviiniä kuin meidän mökin seinustalla. Kauniin rauhallisen oloisia kuvia järveltä.

 3. No johan on komia viliviini. En tiedä oisko toi kiva, kun ei oikein omia kukkia voi enää tuohon laittaa. Vaan tuleepa halvemmaksi näin.

 4. Ajattelinkin, että talo on varmaan jonkin sortin paikallinen nähtävyys. Mahtava. Osa ikkuinoista vasemmalla on kyllä ihan kokonaan peittynyt viiniin, en tiedä haluaisinko välttämättä kuitenkaan asua niissä asunnoissa…

 5. Mahtava on villiviini. eihän sitä muulloin niin huomaakaan kun vasta syksyllä ihanassa loistossaan. On siellä muutama ikkunakin ihan peitossa.
  Kyllä ruska lopulta tuli tännekin.

 6. Asukkaat saavat itse päättää, miten paljon villiviini valtaa tilaa ikkunoiden edestä. Jotkut tykkäävät, että ikkuna melkein peittyy, toiset taas ei.

 7. Ai sinäkin olet kotoisin Jyväskylästä! 😮 Sepäs sattui! Tuo villiviini on ihastuttanut niin kauan kuin muistan. Ja muistan sen jo niiltä ajoilta kun kävin koulua siinä viereisessä rakennuksessa (jota ei enää ole).

 8. Lepis, en ole kotoisin Jyväskylästä, mutta nuoruudessani tuli jokin vuosi yliopistolla vietettyä. Nykyään äitini asuu Jyväskylässä, joten siellä tulee piipahdettua aika ajoin. Eipä taida vanhaa Jyväskylää enää paljoakaan olla jäljellä. Puutalot on hävitetty, jokin Wanha Ortopedia enää ja jokin muu.

 9. Kyllä on villiviini kapannnut koko kerrostalon!
  Mutta niin kaunis näky!
  Kaksi muutakin kuvaa on todella hienot heijastuksineen.
  Vesi on alimmaisessa kuvassa tosi hienon väristä!

 10. voisi olla enemmänkin tuontapaista talovaltausta muuallakin, hyvältä näyttää. jopa elementtitalot voisi piilottaa noin niin ei olisi niin paljon niitä rumiluksia.

 11. Jee, olen aina tykännyt tuosta Vaasankadun talosta. Ihan parhaita taloja Jyväskylässä!

 12. Movement no movement, hyvä idea. On vaan vuosikymmenien kasvun tulos tällainen julkisivu.

  Kaisa, jostain syystä en muistanut tätä taloa, vaikka asuinkin Vaasankadulla aikoinaan, siellä yläpäässä. Kai sitä tuli pyörällä huristeltua sellaista vauhtia, ettei kiinnittänyt huomiota asiaan. Toisaalta, kasvustokin oli 70-luvun alussa varmaan paljon matalampi kuin nykyään.

 13. Lapin- ja Norjanreissut on aina hienoja. Ja aina tekee mieli takaisin – mahdollisimman pian. Täytyy nyt malttaa odotella ensi kesään. Kyllä Jyväskylässäkin on kiva käydä silloin tällöin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s