Lisää haastetta

Hannalta sain kuvahaasteen, jollaisen olin jo aikaisemmin saanut Elisalta. Joten valitsin kaapin hyllyltä neljännen levykelaatikon neljännen levyn ja siitä neljännen kuvakansion neljännen kuvan. Sieltäpä lennähti esille kevään pikku surisija, villakärpänen. Kuvatessani 2.5.09 kimalaisia pajujen kukissa, tapasin myös tämän karvaturrin syöntipuuhissa.  Myöhemmin kesällä en enää näitä nähnyt.

Mainokset

12 kommenttia artikkeliin ”Lisää haastetta

 1. Kevään muistoja. Kohta se on taas täällä. Olen tässä penkonut kuva-arkistoja asiakkaan tarpeisiin ja sieltä on löytynyt vaikka mitä jännää… Pitäskö ottaa vanhan kesän muistelot? 8)

 2. Kyllä kummasti piristi penkoa noita kevään kuvia. Värejä alkaa jo vähitellen kaivata, muuallekin kuin auringonnousuihin ja -laskuihin… Mutta toisaalta tämä talvi on ollut (ja on edelleenkin) ihan oikea talvi pakkasineen, lumineen, huurteineen. Kaikki aikanaan – kevätkin.

 3. Ihana kuva! Tosi kiva nähdä kesäinen tuulahdus ja niin kaunis vielä. Pajunkissassa tosi herkät värit. Hieno kuva, kiitos, että jaksoit kaivaa kansioita 🙂

 4. Kiva kun otit haasteen vastaan, vaikka sen olit jo saanutkin 🙂

  Tämä on taas niitä ihania öttiäislähikuviasi, joita jaksaisi katsella päivittäin !

  Hieman alkaa täälläkin olla jo värien kaipuuta, vaikka tämä talvi onkin ihan mahtava.
  Tuntuu että oman blogini kuvatkin toistaa päivästä toiseen itseään….

 5. Kuvan nähdessäni ajattelin että ei kai se aika nyt noin nopeaan mene, että siellä jo pörriäset pörrää. Onneksi selvisi että on viime kevään otos.

 6. Voi ihanaa, kevät tulee pian!
  Sun kuvasi toi kevään niin lähelle, vaikkei se nyt kyllä ihan pian voi tulla, kun katsoo ulos!
  Mutta todella terävä ja hieno kuva!

 7. Hieno tarkkuus kuvassa, ja mikään kevään tunnelma! Mulle alkaisi jo lumet riittää, mutta kunhan saisin vielä reissukuvat purettua – niissä sitä lunta riittää..

 8. Uuna, aimarii, Hanna, tia, Taru ja harakka, kiitokset kaikille kommenteista! Villakärpänen oli minulle ihan uusi tuttavuus viime keväänä. Kameran kanssa tulee tiirattua tarkemmin kaikenmaailman pörriäisetkin. Pikku kimalaiseksi ensin luulin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s