Paistattelua

Näitä pääsiäistipuja ei koskaan malta olla kuvaamatta. Keltasirkut käyvät myös ahkerasti ruokinnalla, lähinnä kauranjyviä syövät he.

Mielenkiintoisen värinen selkäpuoli on hänellä. Olisiko poikasirkku?

Auringonpaisteista päivää voisi kuvitella jo kovinkin keväiseksi. Pakkasta oli eilen iltapäivällä kuitenkin reilut kaksikymmentä astetta, viime yönä 36.

Punatulkkuherrakin tiiraili.

Mainokset

14 kommenttia artikkeliin ”Paistattelua

 1. Pörhöllään ovat palleroiset puiden oksilla, lämpöä ja aurinkoa janoavat pienet vartalot (en kirjoita ruumiit, kun se tuntuu niin karkealta). Olisikohan tämän talven viimeiset koittelemukset ja kohta päästäisiin kaikki nauttimaan lämmöstä.

  Kaunista oranssia löytyy sirkusta, kuin kanarialintu.

 2. Kanarianlinnut tuli minullakin mieleen, ovatko he nyt sitten meidän maamme ’kanarianlintuja’. Kauniita ovat molemmat, punatulkku harvemmin nähtynä jaksaa sykähdyttää aina. Ja miten kauniin äänen hän päästääkään, sitäkin liian harvoin saa kuulla.

 3. Risusydän, varsinainen patsastelija on herra. Olisikohan jotenkin tyrkyllä…

  Pehmyt piirto, tänä aamuna pakkasta oli enää vaivaiset 35 astetta, joten ihan selvästi kevättä kohti mennään! Kauniita ovat kaikki tirpat kevätpuvuissaan.

  Elisa, pääsiäistiput tulee minulle aina näistä mieleen. Varsinkin herran puku on näyttävä, kuten lintumaailmassa yleensäkin.

 4. Ihku ihania palleroita taas olet kuvannut.
  Mutta mä myös tykkään punatulkusta eniten, se on niin kaunis väreiltään, ja vielä sininen kaunis taivas takana!

 5. Keltasirkut ovat mukavia ja pirteitä lintuja, mielenkiintoisen värinen tuo yksi lintu. Viime kesänä tuli seurattu keltasirkkuja mökillä. Punatulkulla on hyvä tarkkailupaikka.

 6. Punatulkut tykkäävät istuskella yleensä aina kun mahdollista puun latvassa. Keltasirkun selkäpuolta ei ole ennen tullutkaan kuvattua noin tarkkaan. Kiitos, harakka ja Raija.

 7. Onpa siellä ollut ihana sininen taivas taas. Meillä on ihan harmaata ja kauhea tuuli. Pakkastakin tietysti kauheasti.

  Kiitos taas lintukuvaelämyksestä 🙂

 8. Eilen oli ihan aurinkoinen päivä vielä, tänään sunnuntaina on aamusta alkaen ollut pilvistä ja tuulista. Varmaan pian alkaa puottaa lunta taivaalta. Kiitos sinulle, Uunas.

 9. Sinulla on aina näitä persoonallisia lintukuvia. Niistä näkyy tunnetila.

  Valo osuu hienosti keltasirkkuun.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s