Kodinesittely

Tulehan vaan lähemmäksi, niin näytän sinulle jotain.

Katsohan, miten hienon kodin löysin tulevaa perhettä varten.

Tikat tekevät hyvää työtä nakutellessaan näitä koloja puihin. Asuntopula on huutava nykymetsissä.

Onnekas saa olla, kun kohdalle osuu näin hyvä pesäpuu.

Otamme mielellämme vastaan myös keinopesiä, joita te ihmiset linnunpöntöiksi sanotte. Niitä ei koskaan ole liikaa.

Hienot maisematkin täältä on, vanhaa metsää ympärillä. Kaverikin tuolla jo näyttää odottelevan. Jospa jatkettaisiin kodinrakentamispuuhia.

Mainokset

28 kommenttia artikkeliin ”Kodinesittely

 1. Onpas luksuskämppä sintulla! Ja ihan esitteli sinullekin sen, olet tainnut saada linnut syömään kädestäsi kun kylvetät heitä 😉 Ihanat kuvat!

  1. Tämä veikko ei kuulu kylvetettäviini, vaan asustaa Keski-Suomen puolella Viitasaarella. Serkku kuitenkin. Kiitos, Elisa.

 2. Olen pitkin talvea seuraillut näitä sinun ihastuttavia, kauniita, taitavasti kuvattuja ja kivasti kertomuksilla maustettuja kuvia ja ajattelin nyt kevään kynnyksellä käydä kiittämässä. Laiska kommentoija kun olen, en ole saanut aikaisemmin tätä aikaiseksi, vaikkei tuo kommentin laittaminen suurta vaivaa vaadi. Odotan jatkossakin innolla mitä täältä löytyy!

  1. Kiva kuulla, että olet seurannut blogiani. Kiitos itsellesi, eihän toki välttämättä tarvitse aina kommentoida. Monasti tulee minunkin vierailtua blogeilla jättämättä puumerkkiä. Joskus tuntuu, kuin kaikki palaute olisi jo annettu, joten parempi jättää silloin kommentti väliin. Laiskuuskin saattaa olla yhtenä syynä toisinaan…

 3. Sunnuntaisin näitä esittelyjä yleensä onkin 🙂
  Onneksi ei ole tikka ovella perimässä vuokraa. Näyttää hyvältä, tuo kannattaa kyllä heti varata.

  1. Varsinainen esittelytilaisuus oli kylläkin eilen lauantaina, mutta isommalle yleisölle tänään. Näytti siltä, että varattu oli jo. Pariskunta lenteli sisään ja ulos jatkuvasti, välillä painelivat yhdessä kauemmaksi metsään…

 4. Hyvä tuuri tinkkisellä, aivan luomupesän löysi, hienoja kuvia taas. Eilen veimme yhden pöntön lisää mökille ja puhdistimme vanhoja, nyt kaikki on valmista, tervetuloa lintuset.

  1. Harvassa ovat nykyään tällaiset puut, kun metsät ”siivotaan” tarkkaan ihmisen mielestä tarpeettomista lahopuista. Vanhoja puita saa kohta etsimällä etsiä metsistä.

 5. Ettei vaan käynyt niin, että esittelijä viilasi sinitinttiä silmään. Eiks tuossa käy niin, että oksaa myöten kaikki vesi valuu reiästä sisään? Ai, ai, ai…

  1. Voi sinä ilonpilaaja, nyt alkoi maanantai huonosti, kun koko päivän joutuu tätä mahdolollisuutta pohtimaan ja tipiperheen puolesta huolestumaan. Jospa tuo ”korva” olisikin sadevedenestolaite!

 6. Tuosta ei kyllä koti parane. Eiköhän kolon kovertaja ole tuon sadevesiasian ottanut huomioon eikä vesi koloon lorise. Tikka varmaan kyllä nuo osaa katokset ja kulmat suunnitella, kokemusta ja ammattitaitoa lienee.

  Hyvä teksti kuvillasi myös. Pönttöjä saisi mieluusti olla enemmän tarjolla nykytilanteessa, moni kolopesijä varmaan niitä lisää toivoisi.

  1. Täältäpä löytyikin lohdullisempi näkymä sinttiperheen kesälle. Näin minäkin tahdon uskoa.

   Nyt kaikki pönttötalkoisiin. Niitähän voi laitella mihin aikaan vuodesta hyvänsä, kyllä niihin aikanaan löytyy asukkeja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s