12 kuvaa / kesäkuu

Ihan meinasi unohtua kuukauden kuvan laittaminen, vaikka otin sen jo 4.6.10 klo 3.23. Auringon virallinen nousuaika tuolloin oli 3.19.  Auringon esiintuloa en jäänyt odottelemaan, kun se näytti menevän saman tien pilveen. Kuu sensijaan pääsi kuvaan.

Muiden kesäkuun kuvat löytyvät täältä.

Tässä edellisten kuukausien kuvat, toukokuusta 2010 syyskuuhun 2009:

toukokuu 2010

huhtikuu 2010

maaliskuu 2010

helmikuu 2010

tammikuu 2010

joulukuu 2009

marraskuu 2009

lokakuu 2009

syyskuu 2009

20 kommenttia artikkeliin ”12 kuvaa / kesäkuu

 1. Sävyjä riittää, heijastukset ovat tällä kertaa suremmalla siveltimellä vedettyjä kuin viimeksi.

 2. Kauniit värit, hieno tunnelma. Kuu on todella kaunis ja kuun siltakin väreilee vedessä. Kohta toivottavasti päästään lempeistä kesäöistä nauttimaan.

 3. Kaunis kuva niinkuin muutkin tämän sarjan otokset. Katsoin myös muitakin kuviasi, itse asiassa aika useasti täällä käy katsomassa vaikkei rivejä jätäkään aina jälkeensä. Hauska oli tuo kettusarjis, piilokoju tien varteen vaan ja kettua odottamaan.. 😉

  1. Sama täällä, Wiltteri. Käyn katsomassa lähes kaikki kuvasi, mutta harmillisen vähän tulee kommentoitua. Kiire mukamas. Saa kotimökki toimia piilokojuna… mutta ovi on pidettävä raollaan, ettei sen avaaminen säikytä kuvattavia metsän peittoon. Kiitos kommentistasi.

 4. Oletpas ollut aikaseen – tai joillekin myöhään – ylhäällä. Kylläpä kannatti. Hento nousevan auringon valo punottaa pilvien alusia.

  1. Heräsin ihan ”vahingossa” tuohon aikaan. Oivalsin heti, että nyt on hetkeni koittanut, käyn nappaamassa auringonnousukuvan. Ja niin myös tein, vaikkei tulipalloa näkynytkään, valoa kuitenkin.

 5. Harvoin näkee tähän aikaan otettuja kuvia, hieno tunnelma, kuu ja aurinko melkein kohtasivat. Kesäisin valvoin usein yhteen ja jopa kahteenkin, jos vielä jaksaisin yhden tunnin, ehkä juhannuksena.

  1. Harvoin tulee tuohon aikaan oltua valveilla, mutta nyt satuin heräämään sopivasti auringonnousun aikoihin. Helpompi kesällä onkin nähdä auringonnousu valvomalla kuin heräämällä…

  1. Niin, pilvet ovat mielenkiintoisempia kuin ”tyhjä” taivas tai kirkas auringonpaiste.

 6. Tuo maisema ei sinänsä ole mitenkään erityinen, mutta olet ottanut siitä kuukausi toisensa jälkeen aivan ihania kuvia. Valo, sumu, värit, pilvet ja niiden kuvajaiset tekevät siitä kauniin ja mielenkiintoisen.

  1. Valitsin tämän järvimaiseman aikoinaan kuvauskohteeksi lähinnä veden vuoksi. Vuoden- ja vuorokaudenajat, säät ym. tekevät siitä joka kuukausi erilaisen, myös jää ja lumi ovat eri näköistä riippuen valaistuksesta ym. Kiitos, Häivähdys.

 7. Siis huh huh, jopas onkin kaunis kuva!!!
  Niin kauniit monet värit, ja hienot heijastukset veteen!
  Aivan mahtavan hieno kuva!

  1. Kiitos kovasti, harakka. Aamut ovat yleensä kauniita, varsinkin veden äärellä.

 8. Kuu heijastuksineen on kesänsinisellä taivaalla jotenkin niin lämmin ja lähellä kelluva. talvella se on ihan painvastainen. Ihmeellinen taivas.

  1. Talvella kuu on lamppu. Taivas on aina ihmeellinen. Kiitos, uuvana, kommentista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.