Kas – kaskaskin jumppaa!

Kaikki touhottaa nyt tuon huarapiäskyn (suom. haarapääskyn) jumppanäytöksestä… Onhan tässä jäsenet itse kullakin verryttelyn tarpeessa. Jospa näin aamun avaukseksi kokeilisi muutaman teholiikkeen.

Aloitetaanpa punnerruksella…

… käsilläseisontaa…

… koivet niskaan…

Eiköhän tämä jo riitä tältä aamulta.

Kohti uusia seikkailuja.

Mainokset

16 kommenttia artikkeliin ”Kas – kaskaskin jumppaa!

 1. Varsin vallaton kaskas, miten ihmeessä sait taas nämä jumpat kuvattua. Kaskaalla on kauniit siivet, muistuttavat pieniä lehtiä.

  1. Kuvasin paikallaan olevaa kaskasta, kun se yhtäkkiä alkoi heilua kuin heinämies. Olisikohan jokin puhdistusrituaali menossa. Tosi hassulta näytti. Minulla ei ollut jalustaa mukana, joten kuvat eivät ole kovin tarkkoja. Sanotaan sitä sitten vaikka liike-epäterävyydeksi…

 2. On kaskaskin tajunnut jumpan tärkeyden 🙂 Vielä kun itsekkin sen tajuaisi, niin ei olo olisi ihan niin puupökkelö ;);)

  Kiitos hauskasta aamunpiristyksestä!

  1. Laiskuus tahtoo usein iskeä, vaikka ihan hyvin tietää, miten paljon hyötyä pienestä venyttelyhetkestä on. Kiitos Hanna.

  1. Heh. Sinähän vähällä meinaat päästä. Olisikohan sitä mielikuvaharjoittelua…

 3. Täälläpä ollaan notkeita 😉 Nämä ei ihan kaikilta onnistukaan, ensimmäinen joten kuten! Aivan hurmaavat kuvat pikku jumpparista ♥ Aurinkoa ja lämpöä viikonloppuusi Irma 😉

  1. Aloin miettimään tuon toiminnan tarkoitusta. Kaskashan päästelee ääniäkin, joita ihminen ei tosin kuule (paitsi niitä ulkomaalaisten laulukaskaiden ääntä). Luin jostain, että nämä pikku kaskaat käyttävät äänen vahvistimena kasvia, jolloin kaskas työntää imukärsänsä kasviin kiinni voimistaakseen ääntä. Jospa tämä ottaa vielä vähän vauhtia tuohon äänen tuottamiseen ponnistamalla, jolloin viskoo jalkojaan. Mene tiedä, tällainen maallikon arvelu vaan. Tai sitten se oikeasti jumppaa. Mukavaa viikonloppuvapaata sinullekin, Elisa.

 4. Oikein odotti kuulevansa siritystä 🙂 Oikeasti en tiedä sirittävätkö nuo, mutta mielikuvissa tuo väkäsjalka veti siivenpintaa pitkin ja se otus itse lauloi hepokattilaulua 🙂

  1. Kyllähän nämäkin ääniä päästävät, vaikkei ihminen sitä kuulekaan. Isojen ulkolaisten laulukaskaiden ääni taitaa olla elokuvista monille jäänyt mieleen. Kaskaiden ääntelyelin sijaitsee takapäässä, sallin itseni lukea viisaasta kirjasta. Sitä ’hepokatti-maantiellä-poikittain’ -lauluako tarkoitit? Jospa sekin onnistuisi kaskaan kummallisella kalvomaisella ääntelylaitteella. Ei vetele väkäsjalkaansa siivenpintaa pitkin, se on hepokattien hommaa se. Laittelen niistä kohta kuvia.

 5. Jopas oli lennokas aamuveyttely. 😀 Saisipa itsekin tuollaisen punnerruksen noin keveästi lähtemään… 😛

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s