Syyskuun ensimmäisenä

Kukkakärpäset viipottivat vielä täysillä hunajakukan rippeissä jokin päivä sitten. Myös kaskaat ja heinäsirkat olivat vilkkaasti liikkellä. Kimalaiset tietysti myös.

Tuonne taidan minäkin painella. Kaveri onkin jo löytänyt makoisan kukan.

Nam-nam!

Jospa huilaisi välillä tässä.

6 kommenttia artikkeliin ”Syyskuun ensimmäisenä

 1. Olet saanut vielä noin kesäisiä kuvia, pikku kukkikset sinnittelevät kylmyydestä huolimatta. Ensi viikoksi onkin luvattu mukavan lämpöistä säätä, vielä saattaa nähdä hyönteisiä. Puna- ja valkoapilan kukkia on siellä täällä eli kimalaisia voisi ainakin vielä nähdä.

  1. Yllättävän paljon kukkia on vielä luonnossakin, ei ainoastaan pihakukkia. On kanervaa, rätvänää, suo-ohdaketta, rohtotädykettä, syysmaitiaista, rantaminttua, vaikka mitä. Jopa puolukan kukkia kuvasin samassa varressa yhdessä kypsien puolukoiden kanssa. Monasti on syyskuussa vielä T-paitakelejä.

 2. Ihanan kesäisiä kuvia, kiitos näistä. Somasti sait pysäytettyä lennonkin. Jospa näiden kuvien voimalla saisimme hetkeksi vielä lämpöä tänne – että jaksetaan pitkä talvikin.

  1. Lämpimiä päiviä on luvassa ensi viikolla – ja olihan tänäänkin hieno päivä, mikä meni perunoiden kuokkimisessa. Kiitos sinulle, Elisa.

 3. Kesäisen oloista tuntuu olevan kun kukkakärpäsetkin vielä lentelee. Kiinnitin huomiota kärpäsen suureen nenään.
  Käytiin tänään Kiimingissä kuvailemassa ja siellä näkyi metsäkurjenpolvi olevan kukassa ja ainakin tähkätädyke myös. Ei mitään runsaita kukintoja, mutta kukkia kuitenkin.
  Nautititaan tästä loppukesästä kukkakärpästen tapaan, kaikki irti loppuun asti.

  1. Ja sitten kukkien kukittua ilmestyy kaikenmaailman kiehtovia siemenkotia ja -pähkylöitä. Ja ruskan värit. Mutta näyttää näitä kesäkuvauskohteitakin vielä löytyvän.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.