Merry-Go-Round

Merry-Go-Round -haaste pyörii nyt vauhdilla, kun alkuun pääsi. Ibidem pisti haastetta kerrakseen, yritän nyt vastata siihen. Kuvani sisältää oikeastaan useampiakin Ibidemin kuvan elementtejä: sininen väri, valkoinen teksti, naapurimaa, päätöntä menoa… (takana olevan sillan kaiteen läpi oli ajanut iso ajoneuvo jokeen, kaide pudonnut pois puolen sillan mitalta). Olkoon valintani vaikka teksti.

Iines, ole hyvä.

25 kommenttia artikkeliin ”Merry-Go-Round

  1. Porot eivät tosiaan olleet kaukana tuosta paikasta. Joka paikassahan niitä siellä pyörii.

 1. Kolmesta kiellosta taisit ”venyttää” kahta jo tätä kuvaa ottaessasi 😀 Karuselli pyörähtelee haasteeseen suuntaan… Odotan mielenkiinnolla, mihin se loppujen lopuksi pysähtyy.

  1. Kyltin kielto koskee ilmeisesti kartalle tummennettua aluetta, mikä minun vapaan tulkintani mukaan ei koske tätä paikkaa… Sitäpaitsi on ihan hauskaa olla joskus vähän tottelematon. Kuvasin muuten onnettomuussiltaa ja kaidetta myös lähempää eestä ja takkaa, ylhäältä ja alhaalta. Samalla ohi ajoi kaksikin Naton jeeppiä, eivät nuo mitenkään reagoineet, naureskelivat vaan pojat.

 2. Ihanan vaikean pistit, Irma, kiitos! Tätä haastetta pitääkin miettiä. No, minulla on viikko siis aikaa, ja kuva tulee ajallaan.

  En oikein ymmärtänyt tuota Marin kieltojuttua – onko tässä siis rikottu sääntöjä kenties? Eipä kai.

  1. Ole hyvä vaan, Iines. ”Kielto” ei koskenut haasteen sääntöjä, vaan kuvan kyltin tekstin sisältöä, otaksun. Mari katsoi minun venyttäneen tuon kiellon rajoja. Nyt alkaa olla jo siinä iässä, että voi vedota vanhuudenhöppänyyteen, huonoon näköön tms., jos jää kiinni jostain luvattomasta…

 3. Oivallinen otos haasteeseen, tämä kertyy aika nopeasti takaisin lähtöpisteeseensä.
  Rohkeasti uhmasit kieltotauluakin=DDD

  1. Ei välttämättä kierry, luulenpa että Iineksellä on jokin suunnan taas päälaelleen kääntävä kuva jemmassa. Tyhmät kiellot on tehty rikottaviksi…

 4. Muakin naurattaa tuo vapaa tulkinta kyltin kielloista, hih! Mä en kyllä ikinä keksisi mitään jatkoa tälle kuvalle, ihanan vaikea! Linkitän sinut valmiisiin Melukylässä 🙂

  1. Jospa Iines jotain pähkäilee jatkoksi. Kiitos linkityksestä, Krisu.

 5. Hieno vastaus haasteeseen, ei ihan simppeli juttu! tämä karuselli pyöriikiin niin vinhaan, että saa pitää tiukasti kiinni että mukana pysyy.. Mutta mukava haaste 😉

  1. Ihan hyvä haaste, se toinenkin harmaa aivosolu joutuu töihin kuvaa pähkäillessä. Viikohan tuossa olisi ollut aikaa miettiä, mutta päätin laittaa heti alta pois.

 6. Et sinä oo venyttäny kieltoa olleskaan.. se kielto alkaa siitä kyltistä eteenpäin.. 🙂

  Ja aika tulkinnanvarainen se minusta on myös. 😀 Mut eipä kukaan ainakaa ois mitn huomannu jos oisin itekin taannoin napsinu koko matkan ajan kuvia siellä armeijan alueella..

  1. Näin minäkin kartan tulkitsin. Eikä tuo taida niin kovin tarkkaa käytännössä olla.

 7. Upea maisema tuon tekstin takana…

  Hyvä ja yllättävä jatko haasteeseen, minusta tuntuu etten itse olisi keksinyt napata tekstiä ja naapurimaakin – hyvä oivallus.
  Nyt ollaan taas turvallisesti luonnon helmassa 🙂

  1. Noita maisemia tuli kyllä kuvattua aika paljon. En ole vielä niitä ehtinyt paljoakaan laitella esille, mutta onhan tässä talvi aikaa… Luonnon helmassa on turvallista olla.

 8. Mistähän johtuu, että ensimmäisen tekstin lukijoille ei pysähtyminen ole kiellettyä? Vai ymmärränkö ollenkaan?

  1. Niinpäs onkin! Norjalaiset saavat näköjään pysähtyä ihan rauhassa, muut painelkoot vaan vaikka mikä hätä tulisi…

  1. Oikeasti tästä kyllä saa mennä, ulkomaanelävä ei vaan saa (saisi) pysähdellä eikä kuvia nappailla tuolla merkityllä alueella. Näitä kieltotauluja on Norjassa useassa paikassa, Nato-maan ihanuuksia. Mutta haaste jatkuu.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.