Aamunvirkut

– Piti ottaa jo lämpökerrasto käyttöön.

Ihan selvä pyy koivunoksalla.

– Hömötintin tarkka katse.

Närhi ei suostunut lähikuvaan.

– Minua saat kyllä kuvata ihan rauhassa. Enkös olekin komea…

– Olen täällä minäkin!

Aina yhtä touhukas sintti.

 

 

Mainokset

12 kommenttia artikkeliin ”Aamunvirkut

  1. Tipusilla kerraston laittaminen on helppoa, senkun vaan höyheniään pörhistää. Sepä olisikin kätevää… Kiitos, Nasti.

 1. Virkut ja vikkelät 🙂 kauniit kuvat. Suosikki tuo punatulkku sinistä taivasta vasten, tai tuo hömppä, tai….. 😉

  1. Kaikkihan nämä ovat omalla tavallaan persoonallisia tyyppejä, vaikea heitä on arvojärjestykseen laitella. Kiitos, Tiitsa.

 2. Värikästä ja kaunista, ovat varmaan tänään otettuja kuvia, kun kuuraa oli oksilla. Pyy on harvinainen näky nykyään, ainakin meilläpäin. Närhi on arka lintu, tuumin aina, miksi joku lintulaji on arka ja toinen laji taas melkein syö kädestä. Tänään katselin kuusitiaisia puolen metrin päästä, eivät pelänneet yhtään, närhi taas kuikuili 20 metrin päässä.
  Iloiset lintukuvat, oli mukava katsella. Hauskaa viikonloppua sinulle!

  1. Pyitä näkee kyllä usein, mutta harvemmin niistä kuvia saa. Tämä taisi olla aamupöpperössä tai nälkäinen, kun jäi puuhun. Närhit kyllä lähtevät ruokintapaikalta herkästi lentoon, mutteivät mene kovin kauas. Ja palaavat taas kohta takaisin, kun vaarallinen ihminen on häipynyt. Kiitos, Manteli, sinulle myös mukavaa viikonloppua.

 3. Pidän punatulkuista niinkuin isopeikkokin ja myös muista kuvaamistasi. Teillä on ollut kaunis, aurinkoinen pakkasaamu. Yllättävän paljon näkyi koivussa olevan lehtiä, eivät ole vielä pudonneet vaikka siellä on ollut pakkasta ja luntakin.

  1. Tänään oli pakkasta koko päivän, kuura ei hävinnyt varjopaikoilta lainkaan. Toiset koivut ovat jo ihan lehdettömiä, toisissa on vielä kovinkin paljon lehtiä jäljellä. Kiitos, Mirja.

 4. Teillä ollut aurinkoinen aamu. Tänään huomasin, että häärivät jo ruokailemassa, ennenkuin kunnolla valkenee Ja sitä ruokaa näkyy menevän, aamulla laittaa, niin illalla töistä tullessa rippeet jäljellä. Kyllä noita tinttejä ja sinttejä on mukava seurailla. Näin tänään ensimmäisen töyhtiksen ruokailevan, saas nähdä jääkö pitemmäksi aikaa. Alkaa olla melkoinen siipikarja pihamaan puissa liihottelemassa, mutta tervetuloa kaikki ja lajeja saisi tulla enemmänkin.

  1. Oli tänä aamunakin aurinkoinen pakkasaamu ja maa valkoisena lumesta, mutta pian pilvistyi on sadellut räntää koko päivän. Nämä kuvat on otettu parina aikaisempana aamuna. Mustarastaskin käy ruokintapaikalla, mutta on aika arka enkä ole saanut kuin kaukaa kuvia. Ajattelin ajaa auton lintulaudan viereen ja kuvata siitä lintuja, autoahan ne eivät vieroksu. Samalla olisi itse sateensuojassa… Kyllä se töyhtis tulee uudelleen, kun on oppinut lintulaudallasi käymään. Minulla on jo yksi auringonkukansiemensäkki mennyt…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s