Kaikille

Toivottavasti kansallislintumme laulujoutsen pysyy edelleenkin rauhoitettuna.

Mainokset

30 kommenttia artikkeliin ”Kaikille

  1. Niin, täällä päin olen kuullut metsästyshenkisten henkilöiden mainitsevan, että heitä on jo muka liikaa. Kyllä luonto hoitaa, jos jotain lajia on liian paljon. Hyvää Itsenäisyyspäivää sinullekin.

 1. Rauhallista itsenäisyyspäivää sinulle myös! Ihana sinivalkoinen kuva, tähän päivää sopiva.

 2. Sinivalkoinen, en ajatellutkaan ensin sitä, ihailin vaan kuvan positiivisuutta. Iloa sydämeesi itsenäisyyspäivänä!

 3. Myöhästynyt kiitos:) Huomasin juuri tuosta alta että voin tilata sähköpostilla ilmoituksen kun teet lisäyksen. Nyt vierailut ovat unohtuneet kun et näy google lukemistossani.

  1. Kovin vähän olen viime aikoina uusia kuvia laitellut. Nytkin väliä taisi olla parisen viikkoa… Minulla päivittyvät kaikki seuraamani blogit ns. kirjanmerkkeihin (bookmarks), Mozillan Firefox-selaimessa. Mutta käy hyvin myös sähköpostin kautta, kuten myös kommenttien seuranta.

 4. Myöhästyneenä kiitos ja samanlaisia toivotuksia myös!
  Onpa pitkäkaula sinulle poseerannut komeasti. Siinä on olento, jonka tyyli ei petä koskaan, ei missään tilanteessa eikä olosuhteissa.

  Minä olen varmaan aivan kauhean vanhanaikainen fossiili, kun vieläkin tykkään käydä blogien uusia postauksia läpi manuaalisesti. Minulla on kyllä suurimman osan blogit googlen syötteenlukijassa, mutta olen huomannut etten vain oikein koskaan sitä silti käytä. Ehkä tykkään siitä pienestä jänityksestä, kun klikkaa bloginlinkkiä eikä vielä tiedä mitä uutta siellä ehkä on, jos on. Vähän sellainen joulukalenterimainen jännäysjuttu… mutta koko vuoden kestävä. 😉

  1. Kiitos, uuvana. Laulujoutsenen katseluun ja kuvaamiseen ei kyllästy.

   Ole vaan fossiili, jokainen taaplaa tyylillään. Kun seurattavia blogeja alkaa olla kymmeniä, haluaa jotenkin helpottaa/nopeuttaa niiden seuraamista, siksi nuo päivittyvät kirjanmerkit. Nyt viime aikoina olen ihan tarkoituksella vähentänyt sekä postailua että muiden blogien seuraamista, ajanpuutteen vuoksi. Kyllä se tästä taas normalisoituu.

  1. Kiitos, Valokki. Sopii minustakin hyvin, värien vuoksi sekä siksi, että laulujoutsen on Suomen kansallislintu, pyhä lintu.

  1. Kiitos, harakka. Kyllä on Suomen joutsen, kun ei malta edes talveksi täältä lähteä…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s