Aamu

Kesäaamuisin kannattaa nousta mahdollisimman aikaisin. Tässä kello on viisi ja aurinko jo korkealla. 22.7.11.

Tuo mieleen Norjan lumihuippuiset vuoret.

Kuikat.

Nuorisojengi koolla. Lokinpojat.

Pieni ja ihan ite.

Tämä ukkospilven poikanen sai soutajan kääntymään rantaa kohti. Yritti vaan pelotella. Pikkuisen murahteli mennessään toiseen suuntaan.

 

 

Advertisement

19 kommenttia artikkeliin ”Aamu

 1. Ihanan rauhallinen tunnelma henkii näissä aamukuvissasi, kyllä kannattaa olla aamuvirkkuna. Pilvipalleroissa on uskomattomia muotoja ja värisävyjä ja tyyni vedenpinta heijastaa kaksinkertaisen kuvanautinnon. Kiitos, tuli vähän viileämpi olo täällä helteen keskellä:)

  1. Tunnnelma oli oikeastikin rauhallinen, linnutkaan eivät paljoa äännelleet. Kuikan huuto kyllä kuului hyvin tyynellä järvellä. Kiitos, Manteli.

 2. Huikaisevan kauniita maisemia ja heijastukset tekevät niistä kaksinverroin kauniimpia. Kannattaisi tosiaan joku aamu nousta ajoissa, jää paljon kaunista näkemättä.

  1. Liian harvoin tulee noustua tarpeeksi aikaisin. Mutta nythän aamut tulevat koko ajan myöhempään… Sumuiset syysaamut ovat vielä edessä. Kiitos, Elisa.

  1. Vieläkin aikaisemmin olisi pitänyt taas nousta. Nyt oli aurinko jo korkealla ja paras aika ohi. Mutta ehtiihän sitä vielä. Kiitos, Birdwatcher.

  1. Tynellä järvellä varhaisaamuna soutelusta on tullut melkein riippuvaiseksi. Kiitos käynnistä, Mari. Minulla on jäänyt nyt kevään ja kesän aikana blogeilla kiertely vallan vähiin. On liian monta ’projektia’ yhtäaikaisesti menossa. Hyvin vähän olen tännekään postaillut. Syksyllä sitten.

  1. Kiitos, Tiitsa. Muuten, kun laitoin tuon eka kuvan Facebookiin, useat kommentoivat noilla samoilla Kari Rydmanin laulun sanoilla…

 3. Todella kauniita maisemia olet kuvannut aamuvarhaisella.
  Ja kyllä täytyy sanoa, että kannatti nousta aikaisin!”
  Ylin kuva ihan huyippu!

  1. Nämä kuvat ovat kotijärveltäni. Järvi ei metsän takia näy ihan pihaani, joten usein rannassa avautuva maisema on yllätys. Nyt kävi niin, kun pilvi oli juuri siirtymässä auringon edestä pois. Kiitos, Harakka!

 4. Oi, miten kauniita kuvia! Näissä silmä lepää! Ylin kuva voisi muuten hyvin olla meidän mökkirannasta (Punkaharjulla), niin on sama maisema!

  1. Kiitos, Pekka. Aamut yleensäkin ovat hienoa aikaa, kaikkina vuodenaikoina. No, ovathan ne muutkin vuorokauden- ja vuodenajat…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.