15 kommenttia artikkeliin ”Lisää pähkinöitä!

 1. Hyvässä paikassa sinulla lintulauta, pääset ihan aitoipaikalta seuraamaan. Maisemointikin kunnossa 😉 Mukava kuvasarja ja kyllä kurre osaa lisää pyytää 🙂

  1. Tämä lintulauta on oikeastaan vain kurrea varten. Hän rapistelee ulkoseinää pitkin joka aamu ruokailemaan, yöpyy talon vintillä, jonne pääsee katon alta. Varsinainen isompi lintulauta tai ruokinta-automaatti on toisella puolen taloa pihapuiden välissä. Linnut pääsevät siten syömään oksien suojaan helposti. Kiitos, Tiitsa.

 2. Herttaisia ovat kurretkin lintulaudalla, meillä ei ole tänä talvena vielä näkynytkään….
  Veljeni talossa teki orava pesän jonnekin kattotiilien alle ja nakerteli siellä katonalusmuoveja niin, että syksyn sateet valuivat taloon sisälle eteisen katosta.
  Tuli 1000 euron lasku siitä oravanpesästä. Vakuutus ei korvannut, kun oravaa ei katsota villieläimeksi! Veljeni ei siis ole kovin oravaystävällinen enää.
  Meille ovat tervetulleita, kunhan ymmärtävät pysyä poissa kattotiilien alta…..

  1. Aikamoisen vahingon on heiluhäntä tietämättään tehnyt. Tässä 50-luvun talossa saavat rauhassa pesiä jos haluavat, toistaiseksi tämä on käyttänyt vinttiä vaan yöpymiseen.

 3. Jotkut tosiaan yrittää karkottaa oravat. En minäkään. Kun ruokaa on tarpeeksi, niin sitä riittää sekä linnuille että oraville. Mukavampi niin.

 4. Sitäpaitsi oravien liikkumista on niin jännä katsoa. Ne on lihaksikkaita olentoja. Lihakset oikein helähtelee komeasti niiden mennessä puissa.

  1. Kyllä oravat ovat tosiaan kauniita katsella ja mielellään niitä ruokkii talvella. Huonona käpyvuonna apu on ihan tarpeenkin.

 5. Lintulautasi on viimesen päälle hyvässä paikassa. Mukavaa on varmasti seurata lintujen ja oravan touhuja noin läheltä.

  1. Tämän pienen lintulaudan laitoin tähän ihan oravaa varten, vaikka käyvät siinä tirpatkin. Isompi lintulauta on toisella puolen taloa lähellä pihapuita, joihin linnut pääsevät suojaan. Näyttää orava käyvän sielläkin…

 6. Hänpä ei kauheasti pelkää kun istuu ihan ikkunan takana. Meillä maalla käy myös orava ruonkintapaikalla, mutta se on aika arka otus.
  Kyllä on kaunis turkki tuossa viimeisessä kuvassa.

  1. Kyllä tämäkin arka on, ei vaan ilmeisesti näe minua ikkunan takaa. Vaikka käytin salamaa kuvatessa, ei reagoinut mitenkään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.