Talvehtijoita virralla

210 copy

Yhdessä katse kohti kesää.

219 copy

Tyyrinvirralla on hyvä talvehtia.

224 copy

Lapsi on jo iso, melkein aikuinen.

231 copy

– Kesällä minullakin on samanlainen puku kuin isillä ja äidillä.

250 copy

Virran yksinäinen.

275 copy

– Terve taas!

Mainokset

14 kommenttia artikkeliin ”Talvehtijoita virralla

  1. Kiitos Saila. Tänään 18.3. kävin heitä tervehtimässä. Hyvin voivat. Tämä kvaak-yksinäinen varsinkin on hyvin kesy, tulee heti luokse, kun se näkee jonkun tulleen sillalle tai rannalle. Joutsenia on syötetty koko talven.

 1. Voi miten upeita kuvia Tyyrinvirralta. Siellä on joutsenilla sulaa vettä räpylöidä. Viikolla oli joutsenilla vain pieni sula ympärillään Tukholman rannikolla, mutta siellä niitä oli jään joukossa. Hyvä että joutsenia ruokitaan, selviytyvät paremmin uuteen kesään.

  1. Leveällä virralla on koko talven elellyt toistakymmentä joutsenta. Nyt heitä oli vain viisi. Tänä talvena vesi on ollut harvinaisen korkealla ja joutsenten on ollut vaikeampi löytää ruokaa pohjasta. Monet lintujen kuvaajat ja muutkin kävijät tuovat säännöllisesti linnuille syömistä, joten ne tulevat kauempaakin lähemmäksi, kun huomaavat jonkun tulleen rantaan.

 2. Oi, kun kauniita kuvia joutsenista, ihania!
  Tuliko ihan sulle jotain sanomaan? On sen näköinen, kuin olisi tullut talven uutiset sulle kertomaan, hi!

  1. Tulihan hän moittimaan, kun en mitään syömistä tuonut mukanani. Olin ihan muilla asioilla tuolla päin ja päätin tehdä pikku kierroksen Tyyrinvirran kautta. Ei kuulunut suunnitelmaan alunperin, joten ei ollut tuliaisia mukana. Siitä sain nuhteet. Kiitos kommentista, harakka ♫

 3. Kauniita ovat ja hienoa, että ovat olleet ruokinnassa. Joutsen kesyyntyy niin helposti, kun saa ruokaa eikä sitä hätyytellä. Hienot kuvat.

  1. Kiitos, Tiitsa. Nämä asuvat kolmenkymmennen kilometrin päässä, joten noin kerran kuukaudessa tulee käytyä heitä tervehtimässä. Aina yhtä hienoa on heidät tavata. Pian kuuluvatkin jo ensimmäiset kevättörähdykset. Talvellahan laulujoutsenet vain hiljakseen juttelevat keskenään, eivät laula.

 4. Komea pari, uljaita lintuja. Minäkin alan odotella joutsenia saapuvaksi, kunhan jokunen vesi edes hieman avautuu. Menee vielä aikaa.

  1. Kovasti ovat odotettuja muuttajajoutsenetkin tänne. Nyt ovat jo myöhässä ns. normaalista saapumisesta, mutta kyllä se kevät tästä voittaa ♫

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.