Vielä vähäsen

Kesän tulo ei voi enää olla kaukana Pohjois-Savossakaan, jos vanhaan sanontaan on uskomista. Kotirannan lepän oksalla lauloi tämä västäräkki varhain aamulla 24.4.2020. Pyrähti sitten Niiniveden jäälle ruokaa etsimään. Alla linkki videopätkään.

https://www.youtube.com/watch?v=4CC9MlhKiZM

 

6 kommenttia artikkeliin ”Vielä vähäsen

  1. Ihana tipunen! Arvaas vain, täällä lounaissaaristossa en ole vielä bongannut yhtäkään västäräkkiä tänä vuonna! Naapuri kyllä näki, mutta itse en ole ollut niin tarkkana. Käenpiian taisin kyllä eilen nähdä.

    1. Ihmettelen, mistä tämä jo löytää ruokaa. Yöt ovat pakkasella, päivälläkin kylmä tuuli ja muutama lämpöaste. Ei ole öttiäisiä ainakaan lennossa, mitä löytäneekin sitten maasta ja jään päältä. Kiva oli kuitenkin kohdata tämä kesän tuoja. Vapun jälkeen lämpeneekin, sanoo ennuste.

    1. Kiitos! Harvemmin kännykällä kuvaan, yleensä järjestelmäkameralla. Se on vaan niin hankala videoiden kuvaamisessa. Pitäisi olla aina varulta jalusta mukana. Nytkin lähdin rantaan vaan katsomaan jää- ja lintutilannetta enkä viitsinyt jalustaa ottaa mukaan. Kiva oli tavata tämä pieni visertäjä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.