12 kommenttia artikkeliin ”Lauantaiaamua

 1. Hui kauhea, millaiset pakkaset siellä Savossa on. Täällä sentään aamu valkeni vain 14 asteen pakkasessa. Upea ilma tännekin kuitenkin tuli.

 2. …ja auringon nousun aikaan jäällä köpöttelemässä 😉

  Meillä oli -15 se on ihan riittävästi. Aurinoinen päivä vihdoin meilläkin.

 3. Enpä sen ihmeemmin vielä tuohon aikaan jäällä köpötellyt. Kuvan vaan kävin nappasemassa. Päivälläkin on pakkanen pysytellyt 20 asteen hujakoilla ja jäällä kävi pienoinen viima, joten vaihdoin päiväkävelykohteen metsäksi. Aurinkohan on vielä niin alhaalla päivälläkin, ettei siellä juuri viitsinyt kuvata. Parin tunnin kahluu lumessa ja ryteikössä vastasi kyllä kunnon suokävelyä.

  ATToivanen, minun tyttäreni on Oulussa saakka, mutta koska äitien pitää välillä jälkikasvuaan jotenkin huomioida, laitoin sähköpostia ja käskin mennnä ulkoilemaan. Palautetta odotellaan pohjoisesta…

 4. Ihana aamu, mutta tosi kylmä! Täällä on leutoa noihin lukemiin verrattuna. Mutta päivä alkoi ja loppui aurinkoisena, mikä oli piristävää.

 5. Hui, miten kylmä! Meillä oli ”vain” -17° aamulla. Tämän maiseman takia kannattaakin jo pakkasessa palella. Kaunis!

 6. Hieno oli lauantaiaamu ja -päivä. Tämä sunnuntai alkaa Savossa pilvisenä. On se kuitenkin hyvä, että tuo tulipallo käy välillä näyttäytymässä.

 7. Olen niin onnellisessa asemassa, että järven rantaan on vain parin minuutin kävelymatka. Aamut ovat hienoja aikoja kuvaamiselle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.