Melkein kevät!

Ti-tyy! Tämä täytyy olla kevättä!

Kohta voisi vetäistä ihan oikean titi-tyyn, useammankin värssyn.

Löytyisköhän täältä jotain mielenkiintoista…

Kyllä ensimmäinen keväinen päivä tuo valoa elämään!

 

Advertisement

20 kommenttia artikkeliin ”Melkein kevät!

 1. Tuon kevään riemun tosiaan tänään huomasi linnuissa. Niin titeissä kuin isommissakin siivekkäissä. Kaunis sorja tintti kuvissasi.

  1. Joku taisi tätä sanoa nuoreksi poikatintiksi, tuolla fb:n puolella (missä pyörin ihan liikaa…). Kyllä huomaa kevään jo muissakin linnuissa. Itsessäänkin.

 2. Kauniit aurinkoiset kuvat. Tänään kuului paljon viserrystä. Oliskohan tosiaan ollut jo kevätkonsertti kyseessä?!

  1. Kyllä linnuilla on kuulunut enemmän ja enemmän keväisempiä liverryksiä. Ihan titityytä en ole vielä kuullut, mutta vähän sinne päin. Tänään paistoi aurinko aamupäivästä saakka, lumenkolauksen ohessa oli kiva seurata lintuja. Kamerahan piti tietysti käydä hakemassa myös.

 3. Ensimmäinen kuva sen kaiken kertoo, kevät tuo riemun myös lintusten rintaan.

  Kyllä se kevättä on. Täällä oli eilen pilvistä aamupäivän ja sitten tuuli puhalsi taivaan aurikoisen puhtaaksi ja se aurinko lämmitti mukavasti.

  Luntaa tulee, mutta niinhän se kuuluukin kevään kulkuun.

  1. Kovasti ilahduin tämän kuvan koneella nähdessäni. Eihän sitä kuvatessa tiedä varmasti, mitä sinne kortille tarttuu. Kivoja ylläreitä joskus. Eilinen olikin ainoa aurinkoinen päivä pitkään aikaan, tänään tulee taas lunta solkenaan. Mutta niinhän sitä pitää meillä näillä leveysasteilla tullakin ja hyvä niin. Kasvit ja monet eläimet saavat suojan ja turvan lumesta. Kuten nyt esimerkiksi saimaannorpat pesimispuuhissaan. Kevät tulee oikeasti sitten aikanaan.

  1. Kyllä kevään tulon jo huomaa pikkutirpoista, ääntä ja liikettä on jo enemmän kuin talvella. Kiitos, Ina.

 4. Tintillä on kevättä rinnassa. Eka kuva varsinkin riemua täynnä. Hieno. Siis jossain päin näyttää talven valtikka siirtyvän keväimen puolelle Minä olen eilisen ja tänäisen katsellut tuiskua, aurannut lumia ja nähnyt, miten tintit hätäsesti hakevat lintulaudalta einettä ja lehahtavat kuusen suojiin.

  1. Tuo eilinen (20.2.) oli poikkeuksellinen päivä täälläkin Pohjois-Savossa, aurinkoa riitti aamusta iltaan. Tänään onkin sitten tullut taas lunta eilisenkin edestä ja lumi on nyt sopivan tarttuvaa vaikka lumiukkojen/akkojen pyörittelyyn. Minäkin olen laittanut lintujen ruokintapaikan lähelle pihakuusia, joiden suojassa on hyvä aterioida. Myös talimakkarat ripustan puiden oksille.

  1. Vielä kestää oikean kevään tulo, mutta saahan sitä aurinkoisena päivänä vähän hurrata.

 5. Ekassa kuvassa on semmoista aitoa kevätintoa että uskottava se on. 😀
  Oli aika pyryinen päivä tänään taas, vaikka aamulla lupaili aurinkoa. Mutta viherpeipot silti ryystivät ensimmäisen kerran, joten kyllä se kevättä tietää.

  Oletko muuten koska kuullut viimeksi ihan oikean titityyn? Itse en muista enää koska, siitä on niin kauan. Tuntuu että talitintit vuosi vuodelta keksivät aina vaan erikoisempia ääniä. Meillä on maalla yksi koirastintti jonka nokasta tulee ihan kumma ja aivan käsittämättömän voimakas ” ptling!!!”-ääni. En edes ymmärtänyt mistä semmoinen ääni edes tuli, ennenkuin näin linnun.

  1. Lunta on meilläkin tullut taas koko päivän ja edelleen jatkuu. Mutta niinhän talvella pitääkin. Väkisin se kevät kuitenkin puskee läpi vähitellen. Titityytä kuulee vielä täällä, mutta myös lyhempiä versioita. Tänä vuonna on toistaiseksi kuulunut korkeintaan tityytä, mutta kevään edistyessä varmasti säkeet pitenevät. Näin on käynyt ennenkin, kunhan ensin harjoittelevat.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.