4 kommenttia artikkeliin ”Lisää jäätä

 1. Irma, haluan kiittää sinua upeista luontokuvista! Katselin ne kaikki läpi pari iltaa sitten ja mietin, millaista valokuvausvarustusta mahdat käyttää, kun jälki on noin upeaa. Lisäsin blogisi oman blogini blogirullaan, koska pidän ennen kaikkea luontokuvista, jotka näyttävät myös kaiken kasvullisuuden ja eliöstöjen mikrokosmoksen.

 2. Kiitos kovasti, Iines! Noniin, tuo kuvauskalustohan on sieltä kaikkein edullisimmasta järjestelmäkameravalikoimasta: Canon 400D plus sen mukana tullut ns. ”kittilinssi” 18-55 mm objektiivi (jota en juurikaan käytä muuten kuin maisemakuvissa), vähän kauempaa tiirailuun 55-250 mm objektiivi (ei riitä esim. kunnollisiin lintukuviin alkuunkaan), sekä viime kesänä hankittu pieni 60 mm makro-objektiivi, jota nykyään eniten käytän. Sen hankinnan mukana hurahdin täysin makrokuvaukseen.

  Hankintalistalla olisi kunnollinen laajakulma-objektiivi, kunhan voitan lotossa (sitä ennen olisi ruvettava lottoamaan…). Makrokin saisi tietysti olla pitempi, ”nälkä kasvaa syödessä” pätee näkojään tähän kuvaukseen.

  Mukava kun käyt kuvia katsomassa. Usein mietinkin, keitä nuo kaikki blogilla vierailijat ovat. Paljon heitä näyttää olevan, hyvä niin. Tämän kuvablogin aloitin vasta nyt marraskuun alussa, sen jälkeen kun tyttäreni oli aikansa hienovaraisesti painostanut sen perustamiseen…

 3. Tässä taas kuva minun makuuni, jääkuvaus on hieno harrastus 😉

  Laajakulma olisi oiva maisema/kasvikuvaajan linssi, mutta hyvät, kun maksavat tuhottomsti.
  Itse harrastin laajakulmalla kuvaamista aikoinaan filmiaikoina, mutta sinne menivät vaihdon mukana.

  Luulnpa, että kommentit alkavat lisääntyä muutama linkityksen myötä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.