Merry-Go-Round II

Merry-Go-Roundin toinen kierros pyörii jo puolivälissä. Ibidemin helteisestä kesäkuvasta mieli vaelsi varsin vauhdikkaasti vilvoittavien vesien ääreen ja järvelle. Kuvasta nappasin sinitaivaan ja valkopilvet ja sijoitin ne tähän veneestä otettuun sääksikuvaan. Iines, ole hyvä.

20 kommenttia artikkeliin ”Merry-Go-Round II

    1. Sehän voi olla mitä vaan, vaikkapa runo… Kiitos, Famu falsetissa.

    1. Lämmin olikin tuolloin kuvauspäivänä. Sääksien pesä on pienessä saaressa, vanhan männyn latvassa. Kolme poikasta heillä oli tänäkin kesänä. Kiitos, Elisa.

    1. Molemmat sääksivanhemmat liisivät useasti veneen yli. Eikä ihme, kotisaari oli ihan lähellä, pesässä kolme isoa pojanrotkaletta, jotka pian aloittivat lentoharjoitukset. Kiitos, Krisu.

  1. Kylläpä karuselli kulkee, paikat ja maisemat pyörii mukana. Nyt kiepsahti ihan ylös, tuolla sitä on sinistä avaruutta.
    Ihana kuva, joka tuon edellisen kanssa muodostaa mielyttävän tunteen. Makoilet kukkien keskellä, katse seuraa sinisellä taivaalla hiljalleen purjehtivia pilviharsoja ja yhtäkkiä ylläsi on ilmojen valtias.

  2. Herran pieksut, Irma, en ole ollut vähimmässä määrässäkään tietoinen, että Merry-Go-Round tekee toisenkin kierroksen. Olen ollut kauhean vähän muutoinkin kameran kanssa liikkeellä nyt marraskuun kurassa ja pimeässä ja blogikierroksetkin ovat jääneet vähiin.

    Otan koko ketjusta heti selvää ja hoidan kuvan parhaani mukaan, että ketju pääsee eteenpäin.

    PS Kuvasi on upea, se antaa vapauden moneen suuntaan.

    1. Hyvinhän tässä ehtii, kuvaahan voi miettiä vaikka viikon. Hyvä, jos löydät kuvasta aihetta uuteen, voihan se olla vaikka mielikuvakin…

    1. Voisi kai tuota vauhtia vähän hillitä, mutta toisaalta tekee mieli laittaa kuva heti, kun sellaisen löytää…

  3. Kiva vastaus, Irma ja kertakaikkisen upea laukaus.

    Nyt on kyllä jännää mitä seuraava tästä valitsee. Tykkäisin itsekin vastata tähän.

    1. Kiitos, Ibidem. Minäkin olen usein sormet syyhyten katsellut toisten kuvia, että noihin olisi kiva vastata. Iines ainakin on jo laittanut kuvan, kävin katsomassa. Famukin, huomasin juuri.

    2. Pyöriipä vinhaan.
      Iineksellä oli hieno vastaus. Minulla tuli mieleeni vastata tähän vuorokaudenajoilla, varjokuvilla ja sen sellaisilla 🙂

    1. Kiitos, hpy. Tuon -nen -diminutiivipäätteen voi kyllä linnusta jättää pois, sen verran iso on sääksi.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.